Sprudlpåfyll

Jeg er på vei opp fra bølgedalen. Det hjelper å være en glad jente, født med smilet på og latter som kommer lett.
Det hjelper å være forelsket. Det hjelper å se stor glede i små ting.

Det hjelper å sette fokus på det som tapper energi og kjenne etter hva som fyller lagrene igjen.
For å ha rom til lading har jeg ryddet i mailboks, i følelsesregister og fått unna en del ting som har ligget til prokrastinering.

Men, jeg har en vei å gå, altså. Jeg har fortsatt dårlig samvittighet for burdeburdene istedet for å være stolt av de jeg har klart å prioritere bort. Jeg er og blir en flink pike.
Det snedige er at når jeg har overbevist meg selv om at jeg ikke kommer til å dø av skitne vinduer eller av nabopraten om mine skitne vinduer, som jeg innser mest sannsynlig bare skjer inne i mitt hode, lager jeg nye utfordringer. Jeg er min egen burdeburdefabrikk. For ikke å snakke om bekymringer. Jeg er faktisk en bekymringssamler. De beste er visst å samle på de jeg ikke kan gjøre noe som helst med. Ikke bare blir jeg sliten i hodet av meg selv, men det gir seg utslag i kroppen også. Jeg henger opp skuldrene i ørene og spenningene låser rygg og nakke.

Dette innlegget skulle handle om at jeg skal gjøre mer av det som gjør meg glad og som gir meg energi.  Jeg har funnet energi i morsomme oppgaver på jobb og delegert unna noen av de som tapper mest. Uken har vært viet til tid med fine mennesker og avsluttes med sprudlpåfyll i form av førtiårsfeiring av en av mine aller beste venner, naturinnslag med rafting i Sjoa, leirbål og samvær.

Jeg lades rett og slett best i samvær med andre. Gode samtaler og latter er energiboost. Å få ta del i andres gleder og utfordringer og å dele mine, sortere og prioritere.
Jeg er så heldig som har så mange, fine ladestasjoner av mennesker rundt meg. Tre herlige barn, verdens beste kjæreste, gode venner som bryr seg, fine og dyktige kolleger.

Det lader meg å dele dette med deg.
Hva lader deg?

2 thoughts on “Sprudlpåfyll

  1. 2 uker på en solvarm strand gjør susen. Det kan jeg visstnok ikke få hele tiden, så da er det neste beste at folk setter pris på meg. At kjæresten synes jeg er kjekk og gir uttrykk for det. At de som er rundt meg ler når jeg forsøker å være morsom, at de blir imponert når jeg gjør noe bra eller synes det jeg sier er lurt. Det å bety noe for andre gir meg det jeg trenger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s