Om meg

#sprudle, glad, sangfugl, gadget girl…

Og nå blogger.

Henriette Høyer

Fra #nerdhike til Bessegen i sommer

Det har sittet langt inne. Det er som hjemmesiden jeg skulle lage da jeg jobbet som webdesigner. Hvordan kunne den bli bra nok?
Nå har jeg bestemt meg for å gjøre som jeg anbefaler andre. Når man har rammene klare er det bedre å hoppe i det og lytte og lære underveis.
Så da hopper jeg da.

(Redigert 16.4.2013)

Jeg har jobbet med digitale medier siden 2000 og er opptatt av å skape gode brukeropplevelser. Er definitivt en nerdete gadgetgirl med en velutviklet FOMO når det gjelder nye digitale trender, dingser og apper

Jeg jobber som rådgiver i Bates og elsker å bryne meg på ulike digitale utfordringer.

Tidigere har jeg jobbet som leder i Webkanaler i Telenor Business med ansvaret for teamet som jobber med innhold, ux, analyse og sosiale medier for alle Telenor bedrifts digitale flater, og digitalrådgiver og webredaktør for NSB hvor jeg har vært ansvarlig for to redesigns og hadde en sentral rolle i utviklingen av NSBappen.

Jeg tok NSB ut i sosiale medier i 2009 og frem til desember 2011 var jeg fagansvarlig for den daglige kommunikasjonen NSB har på Twitter og Facebook.

Er styremedlem i Dataforeningens faggruppe for sosiale medier og medlem av fagbruppen for mobil i Kreativt Forum.

Jeg holder gjerne foredrag om digital kommunikasjon, om bruk av sosiale medier og mine erfaringer fra digital utvikling i store bedrifter.

Jeg er mamma til to flotte gutter på elleve og en herlig jente på seks, jeg er separert og nærmer meg førti – og det er helt ok!
Livet er godt. Jeg har en deilig familie, flott kjæreste, en herlig vennegjeng, en spennende jobb. Hva mer kan man be om? Jeg våkner med et smil.

Følg meg gjerne på Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Google+, Slideshare

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s